Impresii clienti - parteneri

"Cu RoVoyage informatia devine libera"
Vlad Vasile, ALBA IULIA

"Suntem foarte multumiti de prestatia serviciilor oferite de catre echipa RoVoyage. Asteptam sa colaboram si pe viitor."
Vasile Dumitru, SUCEAVA

"Colaborarea pentru promovarea pensiunii noastre s-a dovedit un real succes, facandu-ne astfel cunoscuti clientilor nostri. Putem astfel ca prin intermediul serviciilor puse la dispozitie de RoVoyage sa aducem un plus de informatie catre clienti, in a-i informa corect si din timp de ofertele noastre."
Ioana Munteanu, BUCURESTI


Oferta RoVoyage de promovare turistica

Oferta noastra de promovare a unitatilor de cazare se supune intru totul Regulamentului de promovare RoVoyage.com.

Echipa RoVoyage.com va ofera o gama larga de servicii de promovare a unitatilor de cazare, la preturi competitive pe piata. In primul rand punem la dispozitia clientilor nostri portalul www.RoVoyage.com, prin care dorim sa oferim un serviciu de calitate in promovarea tuturor unitatilor de cazare din Romania.

Promovarea unitatilor de cazare va avea loc in prin intermediul portalului www.RoVoyage.com si a portalurilor partenere, portaluri cu care echipa RoVoyage.com colaboreaza.

Prin acceptarea ofertei noastre in calitate de client RoVoyage.com, va dati consimtamantul ca sunteti intru totul de acord cu Regulamentul de promovare RoVoyage.com.

Portalul www.RoVoyage.com va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

 • 1. Va ofera un cont de utilizator prin care dvs. va puteti face management propriu al unitatilor de cazare inscrise. Se permite astfel ca acelasi cont de utilizator sa fie folosit in intreaga activitate de management. Contul de utilizator se stabileste in prealabil prin contact cu echipa RoVoyage.com.
 • 2. Prin intermediul contului de utilizator dvs. veti putea administra mai multe unitati de cazare, preturile fiind stabilite in functie de numarul de unitati inscrise.
 • 3. Va puteti promova unitatea dvs. de cazare, completand un formular de inscriere. Acest formular contine o lista de campuri care e obligatoriu a fi completate, aici incluzandu-se printre altele numele unitatii de cazare, tipul unitatii [hotel, vila, pensiune, etc], confortul de care dispune unitatea de cazare [2, 3 stele.. 1, 2, 3 margarete, etc], capacitatea, adica numarul de locuri de care dispune, numarul de camere, s.a.m.d.
 • Oricum, campurile marcate cu * va vor indica ca sunt obligatorii.
 • 4. O unitate inscrisa va putea fi oricand modificata, ori de cate ori este nevoie, de catre dvs. prin autentificarea in contul de utilizator.
 • 5. Pe o unitate de cazare aveti posibilitatea de a adauga o descriere cat mai fidela a serviciilor pe care le puneti la dispozitie clientilor dvs., intreaga oferta de servicii prin care unitatea dvs. de cazare se distinge fata de concurenta. Aceasta descriere va deveni mesajul principal in promovarea unitatii dvs. de cazare, in cadrul portalului www.RoVoyage.com si nu numai, de aceea va indicam a realiza o descriere frumoasa, de efect si cat mai originala.
 • Indicam si recomandam a nu se copia din descrierile altor unitati de cazare, deoarece pe termen lung veti avea doar de pierdut, atragerea de clienti trebuind sa se faca printr-o oferta corespunzatoare cu realitatea. O prezentare corecta si cat mai detaliata duce in mod implicit la satisfacerea acestora, ei, clientii dvs., fiind informati cat mai bine. Cel mai indicat e o abordare sincera si corecta a tuturor serviciilor pe care le aveti in oferta.
 • Aceasta descriere o puteti realiza in limba romana si limba engleza
 • 6. Daca doriti sa atasati informatii suplimentare descrierii, informatii care vor fi afisate folosind caractere speciale in subsolul descrierii, va punem la dispozitie sectiunea de observatii. La fel, aceste observatii vor putea fi editate in limba romana si limba engleza
 • 7. Aveti posibilitatea de a selecta dintr-o multitudine de facilitati pe care unitatea dvs. de cazare le ofera clientilor. Acestea vor apare in promovarea unitatii dvs. de cazare printr-o descriere succinta in cadrul pliantului de prezentare.
 • 8. Aveti posibilitatea de a atasa promovarii un set de poze cu unitatea dvs. de cazare si cu imprejurimile sau cadrul natural in care este amplasata, fiecare poza dispunand de descriere si observatii in limba romana si limba engleza
 • Fiecare unitate de cazare va dispune de doua seturi de poze, unul cu poze realizate in sezonul cald, cel mai indicat ar fi vara sau primavara, iar celalalt cu poze realizat in sezonul rece, mai precis iarna.
 • Va puteti adauga oricand alte poze, le puteti modifica informatiile celor deja atasate sau le puteti chiar sterge. Stergerea unei poze va duce implicit la stergerea tuturor informatiilor despre acea poza.
 • Portalul www.RoVoyage.com va permite sa modificati inclusiv ordinea in care doriti sa fie afisate pozele cu unitatea dvs. de cazare.
 • 9. Va puteti inscrie camere pe unitatea de cazare. Aveti la dispozitie posibilitatea de a inscrie camere de cazare, care sunt oferite spre cazare clientilor, si a bailor de care dispun acestea, daca aveti in oferta camere cu baie. In plus aveti posibilitatea de a inscrie livinguri si bai comune mai multor camere.
 • Fiecare camera, indiferent ca este camera de cazare, baie a camerei de cazare, living sau baie comuna camerelor de cazare, va puteti adauga poze sugestive, prin intermediul carora clientii dvs. pot vedea exact camera in care ii veti caza, conditiile oferite de grupurile sanitare, conditiile de relaxare oferite de livingurile si/sau terasele de care dispune unitatea dvs. de cazare, s.a.m.d.
 • Pentru fiecare camera, living sau baie, precum si pentru fiecare poza in parte, va punem la dispozitie in plus descriere si observatii in limba romana si limba engleza
 • La fel ca si in cazul pozelor unitatii de cazare, ordinea pozelor atasate camerelor, bailor de pe camere, livingurilor sau bailor comune camerelor, poate fi modificata.
 • 10. Puteti adauga tarife pe fiecare camera de cazare pe zile, pe week-end sau pe saptamana, specificand perioada de incepere a aplicarii tarifului, precum si descriere si observatii, specifice tarifului, in limba romana si limba engleza
 • 11. Daca dispuneti inchirierea intregii unitati de cazare, puteti adauga tarife pentru intreaga unitate pe zile, pe week-end sau pe saptamana, specificand perioada de incepere a aplicarii tarifului, precum si descriere si observatii, specifice tarifului integral, in limba romana si limba engleza
 • 12. Pentru a oferi clientilor dvs. informatii cat mai precise despre zona sau regiunea unde este situata unitatea de cazare ce doriti s-o promovati prin intermediul portalului www.RoVoyage.com, va punem la dispozitie posibilitatea de-a adauga rute de acces cu descriere in limba romana si limba engleza

Pentru alt tip de promovare fata de cea prin intermediul portalului www.RoVoyage.com sau a portalurilor partenere, cum ar fi pliante, bannere textile, bannere luminoase sau orice alte materiale publicitare, va rugam sa ne contactati pentru a putea stabili detaliile.