Contact RoVoyage.com Ne puteti contacta


Telefon: +40 758 021 854
Telefon: +40 --- --- ---
Email: hello [at] rovoyage [dot] com


La numerele de telefon afisate, ne puteti contacta oricand in urmatorul program de lucru:

L, M, M, J, V » 10.00 AM - 18.00 PM
Week-end » 14.00 PM - 18.00 PM

La solicitarile sau intrebarile dvs, primite prin email, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Email-ul poate fi folosit si in afara orelor de program.


Jurnal de calatorie impreuna cu RoVoyage

Jurnal de calatorie pe plaiurile mioritice, in aflarea locurilor mirifice ce ni le descopera la fiecare pas aceasta tara minunatata, Romania mea si-a ta, a noastra.

Cu rucsacul in spate si aparatul foto atarnand la piept am plecat intr-o calatorie si ne-a venit o idee. Sa va propunem a ne fi parteneri in toate calatoriile noastre prin diferitele zone si regiuni ale tarii, sa luati parte la tot felul de intamplari, mai mult sau mai putin pitoresti, dar care cu siguranta isi au farmecul aducand nostalgia unei lumi balcanice, cu traditii si porturi specifice acestui tinut brazdat de necazuri si nevoi, dar iubit de Dumnezeu.

Ne vom asterne insemnarile, gandurile si nazuintele cuprinse in fiecare calatorie, si orice ne-a atras atentia aflandu-ne intr-un popas sau in mers, lasandu-ne liberi in a descoperi si a ne descoperi.

Va invitam sa ne fiti alaturi ori de cate ori simtiti nevoia, lasandu-ne impresiile si gandurile, mai ales daca am trecut prin aceleasi locuri sau poate am intalnit aceiasi oameni sau poate am avut aceleasi trairi, calatorind.

Cu masina sau pe motor, prin trasee cu bicicleta sau poate la pas in bocanci zdreliti, am ajuns si vom ajunge si-n cele mai indepartate sau mai ascunse colturi ale meleagurilor noastre, ghidandu-ne si orientandu-ne in a nu ne pierde in puzderia de vorbe de duh si legende sau in linistea si frumusetiile tihnite ale fiecarui loc.

Prin jurnalul nostru de calatorie va vom da de stire chiar si cand si pe unde ne vom indrepta, poate vom stabili repere comune cu cei dintre dvs. care ne simtiti aproape.

Vom incerca pe cat posibil sa dam o mana de ajutor, acestei tari si acestui popor, ca de la mic la mare, sa punem mana de la mana sa avem grija de noi si de casa noastra, ca aceasta este Romania, casa noastra. Aici esti acasa, suntem si noi si sunteti si voi pe plaiul strabunilor nostrii, pe acest pamant lasat mostenire de veacuri, sa-l cinstim ca-i Sfant si sa-l pastram asa cum l-am primit.

Cu siguranta ca multi dintre dvs. veti regasi printre filele acestui jurnal, locuri, oameni sau intamplari comune, descoperindu-va nostalgii sau amintiri.