Contact RoVoyage.com Ne puteti contacta


Telefon: +40 758 021 854
Telefon: +40 --- --- ---
Email: hello [at] rovoyage [dot] com


La numerele de telefon afisate, ne puteti contacta oricand in urmatorul program de lucru:

L, M, M, J, V » 10.00 AM - 18.00 PM
Week-end » 14.00 PM - 18.00 PM

La solicitarile sau intrebarile dvs, primite prin email, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Email-ul poate fi folosit si in afara orelor de program.
Centrul de informatii RoVoyage

Termeni si conditii Despre noi Noutati Intrebari frecvente Regulament de promovare

Termeni si conditii de utilizare a portalului www.RoVoyage.com

In tot cuprinsul acestui document, prin termenul de "portal" se intelege site-ul www.RoVoyage.com.

In tot cuprinsul acestui document, prin termenul de "utilizator" se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.RoVoyage.com, indiferent de actiunea pe care doreste sa o realizeze prin intermediul paginilor www.RoVoyage.com sau de sectiunea pe care o viziteaza in cadrul portalului.

In tot cuprinsul acestui document, prin termenii "agentie partenera" sau "unitate de cazare" se intelege orice unitate de cazare care ofera oferta locuri pentru cazare turistilor (hotel, motel, pensiune, vila, etc.)

In momentul accesarii portalului www.RoVoyage.com acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati deplin si neconditionat posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor "Termeni si conditii de utilizare a portalului www.RoVoyage.com" atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea portalului.

Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii portalului www.RoVoyage.com prin simpla utilizare a portalului sau prin accesarea oricarei facilitati sau serviciu oferit de portal, utilizare sau accesare intervenita oricand dupa operarea modificarii.

Unitatile de cazare, prin completarea formularului de inscriere isi dau acordul in totalitate asupra ofertei noastre de servicii si sunt de acord ca materialele trimise sa fie afisate pe www.RoVoyage.com si pe site-urile partenere.

www.RoVoyage.com si/sau pe operatorii, proprietarii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, in relatiile cu tertii, nu pot fi facuti responsabili si nu pot garanta pentru continutul oferit de catre unitatile de cazare partenere (hoteluri, moteluri, vile, pensiuni). www.RoVoyage.com doar pune la dispozitia agentiilor partenere un spatiu publicitar administrat de catre acestea printr-un cont de utilizator, accesat cu nume de utilizator si parola. Agentia partenera este singura responsabila de informatiile afisate pe www.RoVoyage.com, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma.

Toate materialele continute pe www.RoVoyage.com sunt protejate de legea dreptului de autor. Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.

www.RoVoyage.com si/sau pe operatorii, proprietarii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul portalului www.RoVoyage.com, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatori. www.RoVoyage.com va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in portal si va incerca sa remedieze si sa corecteze omisiunile sau erorile, cat mai repede posibil.

www.RoVoyage.com si/sau pe operatorii, proprietarii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai nu sunt responsabili pentru erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai www.RoVoyage.com si/sau de catre utilizatorii sai precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, utilizatorii portalului www.RoVoyage.com sunt de acord sa exonereze de raspundere pe www.RoVoyage.com si proprietarii acestuia pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a portalului. Pentru caz de forta majora, www.RoVoyage.com si/sau operatorii, proprietarii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al portalului www.RoVoyage.com si pe care functioneaza portalul www.RoVoyage.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele de operare sau de management pe care functioneaza portalul www.RoVoyage.com, erorile de operare, greva, calamitati, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe www.RoVoyage.com si/sau pe operatorii, proprietarii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), judecati, cheltuieli, amenzi, decizii, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor www.RoVoyage.com sau orice alt aspect relationat Serviciilor www.RoVoyage.com.

Reproducerea, copierea sau exploatarea materialelor afisate de www.RoVoyage.com fara acordul scris al RoVoyage.com este strict interzisa.

www.RoVoyage.com si/sau pe operatorii, proprietarii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, veridicitatea certificatelor de clasificare in turism sau agroturism ale unitatilor de cazare. In acest sens www.RoVoyage.com va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in portal, incercand remedierea si corectarea omisiunilor sau erorilor de informare prezentate de portal, cat mai repede posibil, in ceea ce priveste certificarea de clasificare in turism si agroturism a unitatilor de cazare inscrise.

Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al portalului www.RoVoyage.com referitoare la anuntul unei unitati de cazare partenere va fi adresata direct agentiei ofertante si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor portalului www.RoVoyage.com, prevazute de "Termeni si conditii de utilizare a portalului www.RoVoyage.com", precum si toate efectele juridice pe care le produc "Termeni si conditii de utilizare a portalului www.RoVoyage.com" vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu "Termeni si conditii de utilizare a portalului www.RoVoyage.com" va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Alba Iulia.

Turistii si vizitatorii portalului www.RoVoyage.com trebuie sa inteleaga ca se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietarii unitatilor de cazare partenere, in descrierile lor. Inainte de a plati unei unitati de cazare asigurati-va ca ati inteles bine din convorbirea telefonica cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective care sunt conditiile pentru pretul stabilit: dotarile camerei (daca detine baie proprie, dotarile camerei de cazare, daca este inclus room-service-ul), dimensiunile camerei, dimensiunile patului, etajul la care este situata camera in care va cazati, care sunt punctele de interes in raport cu locatia unitatii de cazare, ce servicii sunt incluse in pretul stabilit, etc.

Sus in pagina

Despre noi

Echipa

Suntem o echipa puternica si dinamica, deschisa spre inovatie si cu spirit intreprinzator, devotati in intregime activitatii de marketing. Experienta de business a departamentului de management, buna coordonare in teritoriu si relatiile cu partenerii de colaborare, sunt doar cateva dintre atu-urile unei echipe dedicate plus-valorii.

Obiective

Principalul nostru obiectiv este de a promova turismul romanesc care are nevoie de sprijin, facand cunoscute ofertele de cazare in Romania.

Indeplinirea acestui principal obiectiv a facut imperioasa nevoia de-a oferi un serviciu de calitate in ceea ce priveste spatiul publicitar oferit agentiilor de cazare. Dorim sa venim in intampinarea acestora cu servicii care sa le satisfaca pe deplin nevoile.

Sus in pagina

Noutati

Intreaga echipa RoVoyage.com le multumeste celor care au apreciat munca depusa, si isi exprima regretul fata de cei la a caror asteptari nu s-a putut ridica. Vom spera ca pe viitor sa putem schimba si imbunatati multe dintre serviciile noastre.

Sus in pagina

Intrebari frecvente

 • 1. Intrebare: Pot sa fac rezervari pe www.RoVoyage.com?
 • Raspuns: Nu. Portalul www.RoVoyage.com nu realizeaza rezervari si nu intermediaza rezervarea de locuri de cazare.
 • 2. Intrebare: Cum inregistrez o unitate de cazare?
 • Raspuns: Pentru a putea inregistra o unitate de cazare trebuie sa va autentificati in contul dvs de utilizator, cu nume utilizator si parola. In cadrul contului de utilizator va punem la dispozitie toate cele necesare efectuarii acestei operatiuni.
 • 3. Intrebare: Cum pot sa-mi fac un cont de utilizator?
 • Raspuns: Pentru a dispune de un cont de utilizator va rugam sa ne contactati telefonic.
 • 4. Intrebare: Cum pot modifica informatiile unitatii de cazare pe care am inregistrat-o?
 • Raspuns: Daca aveti o unitate de cazare inregistrata, inseamna ca dispuneti de un cont de utilizator. Tot ce trebuie sa faceti este sa va autentificati in contul dvs de utilizator, cu nume utilizator si parola. In cadrul contului de utilizator va punem la dispozitie toate cele necesare efectuarii acestei operatiuni.
 • 5. Intrebare: Pot adauga poze pe unitatea de cazare? Cate?
 • Raspuns: Da, puteti adauga pana la 40 de poze pe fiecare unitate de cazare, poze care fac parte din descrierea unitatii de cazare. Aceste 40 de poze sunt impartite in doua seturi de cate 20, un set pentru anotimpul cald si un set pentru anotimpul rece. Pe langa aceste 40 de poze, puteti adauga cate 20 de poze in parte pentru fiecare camera de cazare, fiecare baie a camerei de cazare, fiecare living si fiecare baie comuna camerelor de cazare. Numarul de poze total pe unitatea de cazare nu este limitat, putandu-se extinde pe masura nevoilor exprimate si a numarului de camere de care dispune unitatea de cazare.
 • 6. Intrebare: Cate unitati de cazare pot inscrie? Care este pretul la inscrierea mai multor unitati de cazare?
 • Raspuns: Puteti inscrie cate unitati de cazare doriti, singura conditie este ca dvs sa fiti proprietarul sau reprezentantul acestora. Noi vom verifica expres cazurile in care un cont de utilizator inregistreaza mai mult de o unitate de cazare. Pretul total este suma preturilor pentru fiecare unitate de cazare in parte.
 • 7. Intrebare: Pe ce perioada este activ contul de utilizator?
 • Raspuns: Contul este activ pe o perioada de 1 an, cu perioada de gratie de 1 luna dupa terminarea celor 12 luni. Perioada de gratie este pusa la dispozitie celor care nu reusesc din anumite motive sa-si prelungeasca perioada activa a contului de utilizator. Prelungirea contului de utilizator se va face avand ca data de incepere, prima zi de dupa incheierea perioadei de activare a contului de utilizator, adica a perioadei de 1 an, indiferent daca s-a uzat de perioada de gratie sau nu.
 • 8. Intrebare: Pot sa inregistrez alte materiale publicitare in afara de unitatea de cazare?
 • Raspuns: Nu. Inregistrarea altor materiale publicitare in spatiul de reclama alocat unitatii de cazare va duce implicit la incalcarea regulilor prevazute in "Regulamentul de promovare", fapt care atrage dupa sine inchiderea contului de utilizator. Aceasta se poate intampla fara nicio atentionare, lucru specificat clar in regulile prevazute in "Regulamentul de promovare".
 • 9. Intrebare: Pot adauga descriere in alta limba de circulatie internationala?
 • Raspuns: Da. Portalul www.RoVoyage.com va pune la dispozitie suport pentru limba engleza. Momentan ca limba de circulatie internationala este prevazuta doar limba engleza. Urmatoarele limbi incluse vor fi franceza si germana.
 • 10. Intrebare: Pot sa apelez la serviciile echipei RoVoyage.com pentru suport international in cazul in care nu ma descurc cu limba engleza?
 • Raspuns: Da. Echipa RoVoyage.com va sta la dispozitie cu un serviciu aditional care va verifica periodic modificarile efectuate de dvs. in cadrul unitatii de cazare, pentru a corespunde informatiilor prezentate in limba romana.
 • 11. Intrebare: Suportul international cerut echipei RoVoyage.com este inclus in pretul serviciului standard?
 • Raspuns: Nu. Suportul international multi-limba este aditional. Pretul suportului international efectuat la cererea utilizatorului, de catre echipa RoVoyage.com, se situeaza la nivelul pretului practicat pentru contul de utilizator.
 • 12. Intrebare: Ce se intampla daca dupa terminarea perioadei de activare si inclusiv a perioadei de gratie, nu-mi prelungesc contul de utilizator?
 • Raspuns: Terminarea perioadei de activare si inclusiv a perioadei de gratie, fara prelungirea perioadei de activare, duce implicit la stergerea contului de utilizator si a unitatii de cazare inregistrate in cadrul portalului www.RoVoyage.com, precum si a tuturor informatiilor aditionale unitatii de cazare, fara posibilitatea de recuperare.
 • 13. Intrebare: Ce sa fac daca mi-am uitat parola contului de utilizator?
 • Raspuns: Portalul www.RoVoyage.com va pune la dispozitie un serviciu prin care va puteti accesa contul de utilizator folosind o noua parola generata automat. Dupa accesare, aveti posibilitatea de a intra in sectiunea de management a datelor personale si de a va modifica parola la ce valoare doriti dvs.
 • 14. Intrebare: Ce sa fac daca mi-am uitat numele de utilizator al contului de utilizator?
 • Raspuns: In acest caz trebuie sa contactati echipa RoVoyage.com pentru a va transmite un email pe adresa care ati folosit-o la inregistrare.
 • 15. Intrebare: Pot sa modific ori de cate ori am nevoie informatiile unitatii mele de cazare?
 • Raspuns: Da. Portalul www.RoVoyage.com va pune la dispozitie o consola de management propriu a unitatii de cazare. Doar in cazul in care optati pentru suport international multi-limba din partea echipei RoVoyage.com, trebuie sa tineti cont ca acest suport va fi aplicat lunar si saptamanal, putand exista mici perioade, de cateva zile, in care prezentarea ofertei dvs. de cazare sa nu corespunda intocmai cu prezentarea in limba engleza. Momentan este oferit suport international doar pentru limba engleza.
 • 16. Intrebare: Ce fac daca nu ma descurc in managementul unitatii mele de cazare?
 • Raspuns: Pentru orice informatie ajutatoare va stam la dispozitie la numerele de telefon afisate
 • 17. Intrebare: Am posibilitatea de a descrie caile de acces la unitatea mea de cazare?
 • Raspuns: Da. Portalul www.RoVoyage.com va permite inregistrarea coordonatelor GPS a unitatii dvs. de cazare, precum si a rutelor de acces spre aceasta.
 • 18. Intrebare: Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a inregistra cu succes o unitate de cazare?
 • Raspuns: Conditiile care trebuiesc indeplinite de dvs. sunt prezentate in cadrul "Regulamentului de promovare".
 • 19. Intrebare: Ce trebuie sa fac daca doresc promovare suplimentara prin alte materiale publicitare, gen bannere, pliante, etc., sau prin afisarea unitatii de cazare in prima pagina a portalului www.RoVoyage.com?
 • Raspuns: Pentru aceste informatii va rugam se ne contactati telefonic.
 • 20. Intrebare: Ce sa fac daca observ ca anumite operatiuni care incerc sa le execut in cadrul portalului www.RoVoyage.com nu sunt executate corect?
 • Raspuns: In acest caz va rugam sa contactati de urgenta echipa RoVoyage.com. S-ar putea sa fie o problema de ordin tehnic la nivelul sistemelor portalului www.RoVoyage.com ori la nivelul sistemelor pe care ruleaza portalul la utilizator
Sus in pagina

Regulament de promovare RoVoyage.com

Prin acceptarea ofertei noastre in calitate de utilizator www.RoVoyage.com, va dati consimtamantul ca sunteti intru totul de acord cu Regulamentul de promovare RoVoyage.com.

Regulamentul www.RoVoyage.com dispune de urmatoarele reguli care se aplica tuturor utilizatorilor prezentati in Termeni si Conditii:

 • 1. In calitate de utilizator al portalului www.RoVoyage.com si client RoVoyage.com, echipa RoVoyage.com va pune la dispozitie un cont de utilizator (nume utilizator + parola) prin care dvs. veti putea inregistra unitati de cazare in cadrul portalului. dvs. va obligati sa utilizati acest cont de utilizator doar in scopul inregistrarii de unitati de cazare proprii si/sau sa modificati/sterge informatiile unitatii/unitatilor pe care deja le-ati inscris. Orice alta operatiune este interzisa. Incalcarea acestei reguli presupune anularea contului de utilizator de care dispuneti si stergerea informatiilor unitatii dvs. de cazare.
 • 2. Portalul www.RoVoyage.com permite adaugarea de descrieri si observatii pentru o unitate de cazare, cu suport international multi-limba. Momentan este prevazut doar suportul pentru limba romana si limba engleza. Dvs. va obligati sa completati corespunzator atat informatiile pentru versiunea in limba romana, cat si pentru versiunea in limba engleza. Informatiile trebuie sa exprime exact acelasi lucru, textele in limba engleza trebuind sa fie traducerea textelor in limba romana din sectiunile corespunzatoare. Incalcarea acestei reguli presupune anularea contului de utilizator de care dispuneti si stergerea informatiilor unitatii dvs. de cazare.
 • 3. Va puteti promova unitatea dvs de cazare, completand un formular de inscriere. Acest formular contine o lista de campuri care e obligatoriu a fi completate, aici incluzandu-se printre altele numele unitatii de cazare, tipul unitatii [hotel, vila, pensiune, etc], confortul de care dispune unitatea de cazare [2, 3 stele.. 1, 2, 3 margarete, etc], capacitatea, adica numarul de locuri de care dispune, numarul de camere, s.a.m.d.
 • Oricum, campurile marcate cu * va vor indica ca sunt obligatorii.
 • 4. Ori de cate ori modificati informatiile unitatii de cazare pentru limba roman/engleza, va trebui automat sa realizati modificarile corespunzatoare pentru limba engleza/romana. Incalcarea acestei reguli presupune anularea contului de utilizator de care dispuneti si stergerea informatiilor unitatii dvs. de cazare.
 • 5. Pozele unitatii de cazare, cele care fac parte din setul asociat anotimpului cald vor trebui sa fie poze realizate in anotimpul cald (primavara, vara), respectiv cele care fac parte din setul asociat anotimpului rece vor trebui sa fie poze realizate in anotimpul rece (iarna). Nu aveti voie sa afisati alte poze in afara de cele care sunt sugestive fiecarui anotimp.
 • 6. Pozele camerelor unitatii de cazare, indiferent ca sunt camere de cazare, bai ale camerelor de cazare, livinguri sau bai comune camerelor de cazare, pozele asociate lor vor trebui sa fie poze realizate in camerele respective, si nu alt tip de poze. Incalcarea acestei reguli presupune anularea contului de utilizator de care dispuneti si stergerea informatiilor unitatii dvs. de cazare.
 • 7. Orice tip de poze incarcate pentru unitatea de cazare sau pentru camerele unitatii de cazare, nu au voie sa contina reclama explicita la alte produse comerciale (bunuri de larg consum, auto, moto, etc). Incalcarea acestei reguli presupune anularea contului de utilizator de care dispuneti si stergerea informatiilor unitatii dvs. de cazare.
 • 8. Daca detineti un cont de utilizator cu optiunea de suport international multi-limba, atunci va recomandam sa ne trimiteti un email pe adresa de contact in a ne instiinta cu privire la modificarile facute. Noi vom asigura suportul international multi-limba prin verificari saptamanale si lunare, si pot exista perioade de cateva zile intre momentul modificarii informatiilor unitatii dvs. de cazare si corelarea lor pentru corespondenta intre limba romana si limba engleza.
 • 9. Daca observati anomalii in functionarea portalului www.RoVoyage.com va rugam sa ne contactati de urgenta telefonic sau prin email. Vom asigura clientilor si utilizatorilor fideli, servicii www.RoVoyage.com promotionale.
 • 10. Daca v-ati uitat parola de acces in contul de utilizator, portalul www.RoVoyage.com va permite trimiterea unei noi parole pe adresa de email atasata contului de utilizator.
 • 11. Daca v-ati uitat numele de utilizator atasat contului de utilizator, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a face verificarile respective si a va oferi suport.
 • 12. Daca doriti sa inregistrati mai mult de o unitate de cazare, va rugam sa ne comunicati lucrul acesta in mod explicit. Conturile de utilizator care inregistreaza mai mult de o unitate de cazare vor fi verificate pentru a nu se permite publicitate falsa. Incalcarea acestei reguli presupune anularea contului de utilizator de care dispuneti si stergerea informatiilor unitatii dvs. de cazare.
 • 14. In descrierile sau obsevatiile unitatii de cazare nu aveti voie sa faceti reclama sau anti-reclama altor unitati de cazare.
 • 15. Este interzisa folosirea contului de utilizator pentru portalul www.RoVoyage.com in alte scopuri, decat pentru inregistrarea si modificarea unitatii/unitatilor de cazare.
 • 16. Orice incercare de frauda sau atac informatic si nu numai, asupra portalului www.RoVoyage.com, presupune anularea contului de utilizator de care dispuneti, stergerea informatiilor unitatii dvs. de cazare si aplicarea precizarilor din "Termeni si Conditii".
Sus in pagina