Cum ne puteti contacta pentru a va promova?

Daca considerati ca oferta noastra vine in intampinarea nevoilor de promovare necesare unitatii dvs. de cazare, echipa RoVoyage.com va sta la dispozitie cu orice informatie necesara, oferindu-va doua numere de telefon, disponibile in orarul de munca prezentat.


Telefon: +40 758 021 854
Telefon: +40 --- --- ---


La numerele de telefon afisate, ne puteti contacta oricand in urmatorul program de lucru:

L, M, M, J, V » 10.00 AM - 18.00 PM
S, D » 14.00 PM - 18.00 PM


De asemenea, avem pusa la dispozitie o adresa de email pe care o folosim in corespondenta electronica cu dvs. Vom raspunde solicitarilor primite prin email in cel mai scurt timp posibil.

Email: hello [at] rovoyage [dot] com

La solicitarile sau intrebarile dvs, primite prin email, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Email-ul poate fi folosit si in afara orelor de program.


Orice solicitare de promovare primita prin email trebuie confirmata printr-o discutie telefonica cu persoana de contact din partea agentiei de cazare partenera RoVoyage.com, discutie in cadrul careia se vor detalia serviciile ofertei noastre si conditiile care trebuiesc indeplinite de catre toti clientii RoVoyage.com, dorindu-ne a promova servicii de calitate printr-un serviciu de calitate.

Nu vom raspunde solicitarilor de rezervare, portalul www.RoVoyage.com nefiind intermediar intre vizitatorii care doresc rezervare si agentiile de cazare partenere, portalul www.RoVoyage.com doar punand la dispozitia agentiilor de cazare partenere un spatiu publicitar administrat de acestea printr-un cont de utilizator, agentia de cazare partenera fiind singura responsabila de informatiile afisate pe www.RoVoyage.com, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, publicitate falsa sau rauvoitoare, sau drepturile de autor ale unor terte persoane.

De asemenea daca o agentie de cazare partenera afiseaza informatii incorecte sau care nu corespund cu realitatea atunci este alegerea si riscul pe care si-l asuma in totalitate.

Aceste informatii de contact pot fi folosite doar in scopul contactarii in cazul in care doriti sa deveniti agentie de cazare partenera RoVoyage.com sau daca doriti sa obtineti informatii suplimentare celor oferite in cadrul portalul www.RoVoyage.com.

O exceptie in cazul adresei de email este folosirea ei atunci cand doriti sa ne semnalati anumite neregularitati in functionarea portalului www.RoVoyage.com

Va asteptam sa ne contactati pentru a va promova unitatea de cazare.

Echipa RoVoyage.com va doreste cat mai multi clienti bucurosi ca v-au ales sa le fiti gazda.